Gőz2

Társaságunk 1993. október 01-től van jelen a földmunkagépek és hidraulikus berendezések javításában. A kezdetben 2 személyes családi vállalkozás növekedésével, fejlődésével jött létre a GŐZ² KFT.

A társaság tevékenységi körébe tartozik a mobil és telepített hidraulika- rendszerek javítása, hidraulikatömlők gyártása, munkahengerek, hidraulika szivattyúk, vezérlőtömb szelepek javítása.

Egyszeres, illetve kettős működtetésű munkahengereket egyaránt gyártunk és javítunk, függetlenül az átmérőtől, legfeljebb 400 bar nyomásig. Egyedi gyártást is vállalunk az Ön igényeinek megfelelően.

Az általunk gyártott és forgalmazott hidraulika tömlők között vannak teflontömlők, termoplasztik tömlők, vászonerősítő tömlők, nagynyomású tömlők és mosótömlők is. Mindez különböző csatlakozó típusokkal.

Telephelyünk Miskolcon található, 10 000 négyzetméter területen. Itt található egy 200 négyzetméteres épület az irodák, a raktár és a szaküzlet számára, illetve egy 350 négyzetméteres műhely a gépi forgácsolás és a hidraulikus szerviz eszközeivel felszerelve. Minőségi gépparkunk a fent felsorolt tevékenységünknek megfelelően tartalmaz tömlőgyártó gépeket, hegesztő felszerelést, esztergagépeket, marógépeket és hidraulikus próbapadot.

Cégünk üzletpolitikája a vevő maradéktalan és korrekt kiszolgálására épül. A bejelentett meghibásodásokat igyekszünk pontosan és gyorsan elhárítani. A szükséges alkatrészeket raktárról, vagy rövid szállítási idővel biztosítjuk.

Társaságunk dinamikusan fejlődő cég. Partnereink száma folyamatosan nő, visszatérő ügyfeleink szolgáltatják a bizonyosságot arra, hogy az üzletpolitikánk helyes és azt eredményesen alkalmazzuk. Ezt szolgálja a cégünknél bevezetett EN ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2015) szabvány alkalmazása is.

Gőz 2 Kft. telephely Gőz 2 Kft. telephely